Account verwijderen

Retro-Messenger, retro-messenger.nl

In de app (snelste manier)

  1. Meld je aan bij Retro-Messenger.
  2. Open het Menu en kies Account verwijderen…
  3. Vul je wachtwoord in en kies Definitief verwijderen.

Je account wordt direct verwijderd, met je profiel, berichten, bestanden, contacten, groepslidmaatschappen en meldingsadressen. Groepen die jij hebt gemaakt gaan over naar een andere deelnemer, of worden gewist als er niemand anders in zit.

Geen toegang meer tot de app?

Mail vanaf het e-mailadres van je account naar info@retro-messenger.nl met als onderwerp "Account verwijderen". We verwijderen je account binnen 7 dagen. Back-ups worden binnen enkele weken overschreven.

Lees ons privacybeleid